En vecka närmare pension

Ber om ursäkt för den bristfälliga uppdateringen men vi har annat att göra om dagarna/kvällarna (tack och lov?)än att driva denna blogg. Nästa vecka kommer det bli lite bättre fart med en rolig nyhet att se framemot tillsammans med en ny "inredningspryl" som glänser på övervåningens kontor.

Veckorna går i ett rasande tempo och det är bara tre veckor kvar till första advent. Första advent kan innebära tända ljus och lussebullar för vissa, för andra innebär det en Barcelonaresa för att följa el classico men för oss innebär det att vi har butiken öppen sju dagar i veckan. Julklappashandeln brukar vara hektisk i stan just på söndagar och det är inget undantag i vår butik. Håll ögonen öppna i tidningar och här på sidan för lite fina erbjudanden lagom till julruschen.

En av de största utmaningarna med att driva en butik är att hitta ett sortiment som man tror kommer sälja. Självklart har man vissa aningar om vad kunderna gillar men alldeles för ofta tror jag butiker köpt på sig för mycket av fel produkter. Det kan vara fel färg av en cykelmodell, fel märke på innebandyklubbor eller så kan det vara som i vårt fall...  Cykel & Skidstället säljer supporterprylar från två olika föreningar Sirius och Hammarby, vad som är gemensamt för de två fotbollsklubbarna behöver vi inte gå in på mer än att uteblivna framgångar på planen även visat sig på vår vägg med Sirius- och Hammarbyprylar...

Någon som vill att vi ska sälja din förenings souvenirer?

Nej jag tänkte väl det

Ha ett skönt avslut på veckan!

/ Cykel & Skidstället, Er lokala sporthandlare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0