Vilsen

Det händer att man kan bli lite förvirrad när man arbetar i den här branschen.
Såhär precis veckorna innan jul så börjar nämligen det att välla in nya produkter till oss, och det är kanske inte just det som man skulle kunna tro att det är.
Inga nya raketskridskor eller kanonklubbor till bandyn, utan det är fotbollsnyheter som droppar in.
Några skor som kommer att synas flitigt på många uppländska fötter har kommit in, men nyheten framför alla andra den senaste veckan var BOLLEN!!

Den officiella bollen för VM i Sydafrika kom till oss i veckan, en mycket vacker skapelse, men ingenting i jämförelse med de fantastiska mål som kommer att göras med den under en månad i sommar när årets absoluta idrottshöjdpunkt går av stapeln (Vinter OS får ursäkta).

Så har ni inget planerat under veckan som kommer så titta in till oss och känn lite på bollen, kolla på skor eller snacka lite med oss som jobbar.
'
Varmt välkomna till oss och ha en riktigt skön start på den nya veckan!

C&S

På hal is

På hal is vill man naturligtvis inte så gärna vara, fast samtidigt, hellre gå på isen och ha det glatt än gå runt i lera och sörja...

Nu behöver ni som är kunder hos oss lyckligtvis inte välja något av dessa alternativ, ni kan få hjälp med att  köpa och slipa skridskor som bemästrar alla typer av isar hos oss. Är det is i skidspåret eller slalombacken ni oroar er för så kan vi hjälpa er med att lösa era problem angående detta också.
Vi har några riktiga klippor på nedervåningen hos oss som är riktiga experter på det här området, de förtjänar lite extra beröm en grå och ganska tråkig decembertorsdag som denna så idag är det dessa pojkar jag tillägnar dagens rim.

Med denna kompletta utrustning från Cykel&Skid
får du ordning på både fäste och glid,
för Hampus och Tommy är killar som balla,
de kan allt när det gäller att slipa eller valla!

Full fart mot helgen,
Cykel&Skidstället

Dagens rim.

Fick lite blodad tand av förra inläggets rimmande, har fått skriva mängder av autografer på stan de senaste dagarna och folk har ringt och smsat i ett och frågat om de fick låna rimmet med skorna. Självklart, säger jag, vi gör allt för våra kunder! När jag nu fått reda på att behovet av klapprim är så stort så ska jag försöka följa upp med några fler.

Jag vet ju att stämningen mellan spelare och domare på innebandyplanen kanske inte alltid är den bästa, om det är någon spelare eller ett lag som känner att de har något otalt med en domare så har vi den perfekta presenten, så att ni blir sams och går en roligare vårsäsong till mötes. Jag börjar med rimmet så får vi se om någon kan gissa vad det är i paketet.

Innan jul var du bara ful och dålig,
nu kan du lägga till gul och prålig!

Just det! Klart att domaren ska ha en ny gul tröja!!
Självklart köper ni den hos oss.

God fortsättning på veckan önskar Cykel&skidstället, er lokala sporthandlare.



Det närmar sig...

Ja, julen närmar sig onekligen med stormsteg och i tomteverkstan på Svartbäcksgatan pågår aktiviteterna för fullt. Öppet har vi sju dagar i veckan så har just Du ännu inte hittat den perfekta julklappen så rekommenderar jag varmt ett besök hos oss. Behöver Du lite inspiration så ska jag här försöka hjälpa dig med lite tips här, håll tillgodo.

God jul lillebror.
Med fötter som växer i takt med att du blir stor,
här får du ett par nya skor.

Okej, rimmet var kanske ingen höjdare men jag lovar att vi är bättre på att hjälpa dig med att hitta de skor som lillebror vill ha. Vi har just nu många modeller med härligt julröda prislappar som alldeles säkert blir en succé under granen. Naturligtvis har vi även skor i dammodeller till syster och mor, men jag bespar er mina försök till att rimma på det.

Julen är ju också bandyns högtid framför andra, i viss konkurrens med finalhelgen då kanske. Är det något ni saknar för att utöva denna ädla sport så lovar jag att ett besök hos oss kan råda bot på den bristen och rädda julefriden i hemmet.

Snö är ju inget vi ser speciellt mycket av här i Uppsala just nu, men förhoppningsvis så kommer den så småningom och då är det bäst att vara rejält utrustad med skidor för färder både på längden och utför. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med att prova ut modeller och längder så att allt blir så bra som möjligt för dig när du ska ge dig ut i pister eller backar.

Hoppas att ni med detta inlägg fått lite idéer och varmt välkomna in till oss så ska vi försöka lösa alla era julklappsbekymmer oavsett vad det gäller.

Glad andra advent önskar Cykel&Skidstället, din lokala sporthandlare.

RSS 2.0