Veckans höjdpunkter

En månad kvar till julafton, då är det bara att kavla upp ärmarna inför julförsäljningen.

Hektisk vecka hos C&S med 7 öppna dagar.

Vi startar med skidmässan imorn, måstet för dig som är på jakt efter nya skidor. Ett utmärkt tillfälle att få hjälp av experter och ta del av ett stort utbud och kanonpriser. Kul att Sofia som bloggar på UNT ger oss lite extra reklam: http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=400-TYPE=blogg-bi=152,00.html mellan 17-21 imorgon alltså.


Denna vecka avgörs också allianscupen i fotboll i diöshallen där vi är samarbetspartners och ska visa upp nyheter under finalspelet på lördag. Ett tips är att en samarbetsförening till oss vinner cupen. Tror UNIK tar hem finalen efter seger mot GUSK. Kom förbi och kolla på fin fotboll och våra nyheter på fotbollsskor inför 2010.

Söndag är det dags för första advent och skyltsöndag, 12-16 kommer vi ha öppet och även då kommer du hitta många fina erbjudanden.

Glöm inte veckans viktigaste höjdpunkt: söndag 19.00 Barcelona-Real Madrid, ett måste för alla som någonsin tyckt någonting om fotboll, en av de största matcherna någonsin.

Jag har aldrig stått på ett par skidor men jag vet att dessa är bäst, skaffa ett par du också!!


Så välkomna imorn!

Good news

Äntligen kan vi offentliggöra en rolig nyhet:
 http://www.siriusfotboll.com/default.aspx?id=9567&ptid=1198&nav=100

Vi är självklart stolta över att kunna fortsätta samarbetet med stans fotbollsstolthet. Det innebär att vi har samarbetsavtal med samtliga Uppsalaföreningar från division 1 till division 4 för herrar.

En annan positiv sak är detta:
http://www2.unt.se/avd/1,,MC=77-AV_ID=983819,00.html

Vi hoppas även i fortsättningen kunna ta emot kunder med bil. Skulle fordonstrafik förbjudas på Svartbäcksgatan skulle vår verksamhet drabbas hårt. Hoppas ni står bakom oss i denna fråga.

Ni har väl inte missat att vi har våran fantastiska skidkväll onsdagen 25/11, ska du köpa nya skidor ska du besöka oss nästa onsdag.

Välkommen!

Inredning

För er som vart inne på Anders och Fredriks kontor så märker man ganska snabbt att inredning inte är prio ett i deras liv. Är det något som får ta plats och som ska synas och som de är stolta över så är det självklart något ovärderligt för en fotbollsälskare...


Sveriges (Världens?) bästa fotbollsspelare skrev en autograf på vår sko, skon kostar 3500:- osignerad, frågan är om man inte får en nolla till efter den summan nu när Zlatan signerat den.


Självklart när tillfälle ges drar Hampus på sig målvaktsmasken och motar skott från övrig personal. Svarar vi inte i telefon eller om ni inte ser oss i butiken så kan vi nästan garantera att vi är mitt uppe i en gastkramande straffläggning. Vi återkommer med ett bildbevis på när Tommy skjuter men vi får nog vänta tills han bestämt sig åt vilket håll han håller klubban. Att Anders Leksandsmugg står inne i "målet" gör inte att man tar i lösare när man skjuter.



För er som önskat att det var Zlatans signerade sko vi lottade ut så gör vi er inte besvikna, Fredrik erbjuder sig att signera era skor...vem fan är Zlatan?

En vecka närmare pension

Ber om ursäkt för den bristfälliga uppdateringen men vi har annat att göra om dagarna/kvällarna (tack och lov?)än att driva denna blogg. Nästa vecka kommer det bli lite bättre fart med en rolig nyhet att se framemot tillsammans med en ny "inredningspryl" som glänser på övervåningens kontor.

Veckorna går i ett rasande tempo och det är bara tre veckor kvar till första advent. Första advent kan innebära tända ljus och lussebullar för vissa, för andra innebär det en Barcelonaresa för att följa el classico men för oss innebär det att vi har butiken öppen sju dagar i veckan. Julklappashandeln brukar vara hektisk i stan just på söndagar och det är inget undantag i vår butik. Håll ögonen öppna i tidningar och här på sidan för lite fina erbjudanden lagom till julruschen.

En av de största utmaningarna med att driva en butik är att hitta ett sortiment som man tror kommer sälja. Självklart har man vissa aningar om vad kunderna gillar men alldeles för ofta tror jag butiker köpt på sig för mycket av fel produkter. Det kan vara fel färg av en cykelmodell, fel märke på innebandyklubbor eller så kan det vara som i vårt fall...  Cykel & Skidstället säljer supporterprylar från två olika föreningar Sirius och Hammarby, vad som är gemensamt för de två fotbollsklubbarna behöver vi inte gå in på mer än att uteblivna framgångar på planen även visat sig på vår vägg med Sirius- och Hammarbyprylar...

Någon som vill att vi ska sälja din förenings souvenirer?

Nej jag tänkte väl det

Ha ett skönt avslut på veckan!

/ Cykel & Skidstället, Er lokala sporthandlare


RSS 2.0