Bra start

Bloggen hade 5 unika besökare (besök från olika datorer) idag utan att vi överhuvudtaget gått ut med adressen till någon. Spännande.

Idag hade vi besök av en av Uppsalas just nu största talanger inom fotbollen, Emir Smajic. Att vi har besök av en duktig fotbollsspelare är inte så ovanligt men Emir (som i somras provtränade med nyblivna allsvenska klubben Åtvidaberg men tillhör GUSK) var idag på besök i ett annat syfte. Han är även egen företagare och försöker sälja in benskyddshållare till fotbollsspelare. Självklart köpte vi på oss ett gäng och hoppas det blir en storsäljare både för vår och Emirs skull. Läs mer om Emirs produkter på www.swedsport.com

Värt att notera så säljs det väldigt mycket bandyprylar för tillfället vilket är väldigt kul att "bandystaden" gör skäl för namnet. Bandyn är en förebild på många sätt, bl.a jobbar föreningarna tillsammans på ett sätt som inte kan ses inom någon annan idrott. Alla som hjälper till att föra bandyn vidare framåt är värda all respekt då sporten på många håll har ett ganska tråkigt rykte men med elitlag på både dam och herrsidan så visar Uppsala att man satsar på bandyn.

En av C&S samarbetsföreningar Hagunda IF var inblandade i ett derby i herrarnas division 1 innebandy idag. Strax över 500 personer var på plats i Fyrishov och fick se FBC Uppsala vinna lite för enkelt. FBC har ett väldigt bra lag och det vore häftigt om Uppsala hade tre lag i superligan nästa år. För Hagunda gäller det att ta nya tag och i första hand rädda ett nytt kontrakt i landets näst högsta serie vilket är en väldigt stor bedrift för en förening från lilla Vänge utanför Uppsala.

Dubbdäckens tid är nu, lämna inget åt slumpen, införskaffa vinterdäck så du kan cykla tryggt hela vintern. Just nu bjuder vi på monteringen vid köp av två dubbdäck.

Just ovan nämnda erbjudande får mig att tänka på en barnförbjuden felsägning som vår forne kollega Rikard Ohlsson bjöd på för några år sen: "Köper du två dubbdäck så bjuder jag på påsättning"

Till sist håller vi alla våra tummar för att bollen rullar Sirius väg imorn när den sista omgången av Superettan spelas. Uppsala måste verkligen ha ett lag i någon av landets två högsta serier. 3-0 seger tror vi på då Rickard Rickardsson inte släpper in några mål i sina nya Reuschhandskar från 2010års sortiment.

Ha en skön helg

/ Cykel & Skidstället, din lokala sporthandlare

Kommentarer
Postat av: Skägget

Det är en felaktig text här. Det var inte Rikard som sa så, Utan en viss Mats Hjelmstedt då jobbade han även på 'lantmännen" Sen tror jag han blev säljare på Partner trädgårds maskiner.

Jag var nämligen på väg till toan när Mats försöker få en ung studentska att köpa dubbisar.

Det ser bra ut annars grabbar.

Skägget

2009-10-26 @ 23:59:45
Postat av: FF (FotbollsFreddan)

Då ber jag om ursäkt för falska uppgifter men Hampus lät så stensäker på att det var Rikard men samtidigt vad vet jag och Hampus om saker som hände för så längesen?

2009-10-27 @ 08:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0