En dröm går i uppfyllelse

För vissa är det en dröm att få jobba på Cykel & Skidstället men för Tom och Håkan boendes i Skuttunge stannar inte drömmarna där.

Tom Skogsberg kan tyckas vara en helt vanlig 15åring från Skuttunge utanför Uppsala men nu i helgen ska han få vara med om något som varenda idrottsintresserad människa drömmer om.

Tom och hans pappa Håkan är trogna kunder hos Cykel & Skidstället och har genom en tävling fått möjligheten att besöka Barcelona under helgen. I Barcelona ska Tom få träna med ett av världens bästa fotbollslag FC Barcelona med flera världsstjärnor i laget bl.a en viss Zlatan Ibrahimovic. Tom kommer få åka med i spelarbussen och sitta på Nou Camps VIP-läktare på söndagkväll när laget tar emot Zaragoza.

Anders och Fredrik på C&S fick gåshud och vart förstås gröna av avund när de fick höra om resan och skulle naturligtvis göra vad som helst för att få vara med om helgens resa. 

Ni bloggläsare kommer förhoppningsvis att under nästa vecka få beskåda bilder som Tom och Håkan tagit på sin resa med en och annan överraskning...

Vi önskar Tom och Håkan en fantastisk Barcelonavistelse och ett stort lycka till med fotbollssäsongen 2010 i Skuttunge/Hindens P-94lag.

/Cykel & Skidstället, Er lokala sporthandlare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0