Handikapp

Det var otäckt många läsare på bloggen i förrgår, kul, den siffran ska stiga!

Det är inte jättelätt att jobba i en sportaffär med bara en arm, Anders har slagit upp en gammal krigsskada och går runt med mitella. Maila eller smsa inte honom, han är inte i världseliten på snabbskrivning i vanliga fall och att bara kunna knappa med vänster hand gynnar inte hans tempo. Skämtåsido vi är väldigt tacksamma för att han kämpat sig igenom arbetsdagarna så det blir någon ordning på C&S.

Det är inte lätt att gå i högstadiet och ge sig ut i arbetslivet på praktik. Det är svårt både för personalen och för prakikanten att veta hur man ska gå till väga. Cykel & Skidstället är ett oerhört populärt ställe för högstadielever att göra praktik på, ibland blir det rätt, ibland blir det fel....Vissa vill inte vara där, de sitter och gömmer sig i ett hörn och gör bara saker under protest om man verkligen säger till dem. Andra tar alldeles för stor plats, ska hjälpa varenda kund och det blir fel, fel och fel. Det finns många roliga praohistorier om folk som blivit arga på personalen och gått ner i källaren och ristat in ett "kärleksbrev" med några väl valda ord...andra har blivit ombedda att gå till posten med ett paket och kommit tillbaka efter 30 minuter och är verkligen ledsna över att paketet inte fick plats i den 5cm stora glipan i brevlådan på andra sidan gatan hur mycket de än pressade. Gemensamt för praoeleverna (förrutom att alla är oerhört rädda för Tommý) är att de alltid lärt sig något nytt efter två veckor hos oss och det är väl huvudsaken. De verkar trivas för än så länge har inte handledare Fredrik fått något argt samtal från någon skola.

Under November är det dags för idrottsevenemanget som får OS att framstå som en korpmatch i Bowling. Stadium vs Cykel & Skidstället i Badminton.
Storebror vs Lillebror 
Glidarna vs Arbetarna
Muskler vs Hjärna
"Sportbutik" vs SPORTBUTIK 
INGEN vill förlora oavsett konsekvens. Stadium kommer att ställa upp med Mattias "Skägget" Göransson som länge var en nyckelfigur på Cykel & Skidstället men numer är anställd av Shimano, hans sambo har dock flertalet år på stadium bakom sig. Hans dubbelpartner blir hans kollega David som kombinerar sin tjänst på Shimano med att jobba på Stadium. Cykel & Skidstället ställer upp med Hampus och Fredrik som kommer väl förberedda. Ägaren Hans-Olov är så mån om en vinst så han erbjudit duon att vara lediga på förmiddagarna för att komma maximalt förberedda och inte lämna något åt slumpen. Ordkriget har bara börjat men storpublik väntas till Fyrisfjädern när det väl är dags. Räkna med bildbevis och en utförlig matchrapport från matchen.

Hampus och Tommy har gjort ett fantastiskt jobb med ommöblering av cykel/skidavdelningen och numer möts man av skidor när man kommer in i butiken. Tanken är att det ska komma upp ett bildbevis närmaste dagarna men än så länge har jag ett jobb att sköta men så småningom kommer ni få ut mer av bloggen.

Ha en trevlig alla helgona helg, vi har öppet imorgon fredag men sen får även vi helg två dagar.

Kommentarer
Postat av: Skägget

Snälla Fred. Va fan blandar du in Stadium för ?

David o jag jobbar på Shimano , inget annat.

Vi vill ha en bra kundrelation med er på CoS.

Blanda inte in era konkurrenter i detta.

2009-10-29 @ 22:33:54
Postat av: F

Det är ju en hel del sanning i Stadiumsnacket men framförallt ger det drabbningen en extra touch ;)

2009-10-29 @ 23:00:49
Postat av: daniel

Den dagen en praoelev inte är rädd för Tommy är den dagen Tommy inte jobbar kvar på c&s.

2009-10-31 @ 00:49:55
Postat av: Elis

Jag tror stenhårt på TEAM Shimano i denna drabbning... En avdankad fotbollsspelare och en pojke som fortfarande bor hemma?. Kan jue inte ha något att sätta emot Skägget som om möjligt kan vara den absolut BÄSTA badminton spelare jag skådat! Tror inte ens David behövs.. :)

2009-11-05 @ 13:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0