Invigningsbanden är klippta

Då var bloggen offentliggjord, vi kommer så småningom smyga ut mer och mer marknadsföring men först får vi se till att sköta det så att bloggen uppdateras och håller någorlunda standard.

Stor ommöblering råder i butiken där det kommer in mängder av nya prylar (fråga Viktor hur högt underhållningsvärde det är att pricka av 14 följesedlar / 7 pall med saker) är påväg in och Hampus och Tommy gör allt för att få till ett bra koncept med skidsortimentet som ska ha förtur på nedervåningen nu. Tommy har gått runt i målarförkläde hela dagen (många kvinnor som slickar sig om munnen nu) och Hampus har bossat över lillebrorsan så att skidorna hamnar på rätt plats.

Just nu har skolorna i länet lov men det innebär precis tvärtom för oss i butiken, mängder av skolungdomar på besök hela dagarna. Förrutom det så sätter skolorna oss i arbete genom att handla kläder till eleverna hos oss. Gränbyskolan, Björkvallsskolan, Tunabergsskolan, Fyrisskolan, Bolandsskolan, Stenhagensskolan, Celsiusskolan och Sävjaskolan är några av skolorna som väljer att handla av oss, det är vi väldigt tacksamma för och det är väldigt roligt att det inte bara är idrottsföreningarna som verkar tycka vi sköter vårt jobb. Det är allmänt känt att man aldrig får höra när något är bra i vår bransch utan bara när något går dåligt men vi får försöka se detta som ett tecken på att något är bra.

Framöver ska vi försöka publicera lite information om de anställda på C&S. Har någon något förslag på vad ni vill veta? Jag avslöjar inte så mycket nu men självklart kommer ni få veta att skidverkstadschefen har en "tysk/finsk" flickvän, att cykelverkstadschefen har en obehaglig tatuering på vaden och (minst) en av de anställda fotbollsnördarna är helt och hållet talanglös när det gäller cykelreparationer. Anders brukar berätta att när de startade butiken var tanken att alla skulle kunna allt så att man inte skulle bli sårbara om någon är borta. Personens kollegor och framförallt ni kunder ska vara glada att det inte är det mottot som gäller fortfarande...

Det gick inte som vi ville för Sirius i fotbollen i lördags. Nu får det nollställas och startas om en division längre ner, sorgligt men inget ont som inte har något gott med sig. Vi hoppas att Cykel & Skidstället får fortsätta följa med på Sirius resa mot toppen.

Desto mer imponerande var Sirius innebandyns insats i dagens tvsända match mot topplaget Täby. Vinst med 6-4 och alla kan vara väldigt stolta över sin insats, stort grattis till hela laget, nu börjar resan mot globen i April.

Ha en fantastisk vecka och är det tungt i det kalla höstmörkret är du alltid välkommen in och mötas av ett leende hos oss, din lokala sporthandlare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0